Aurinkopaneelit säästä sekä luontoa, että rahaa!

Luonnollista, puhdasta, järkevää, helppoa ja edullista energiaa! Pienennä kodin sähkölaskua, tee mökistäsi energianhankinnallisesti omavarainen, tai hanki sähköautollesi oma latauspiste. Missä ikinä sähköä tarvitsetkaan – nyt, tai tulevaisuudessa.

Annamme hankinnallesi 25-vuoden tuottotakuun!

Aurinkopaneelit kotiin tai mökille

Monet kesämökit ovat saavuttaneet omavaraisuuden aurinkopaneeleidenen avulla ja yhä useampi koti säästää sekä luontoa, että rahaa auringon avulla. Minne sinä tarvitset sähköä?

Kysy lisää kodin tai mökin aurinkopaneeleista!

Kysy lisää aurinkopaneeliratkaisuista taloyhtiöille!

Aurinkopaneelit talonyhtiöönne

Asutko paritalossa tai rivitalossa? Aurinkoenergia on mahdollista Sinullekin. Tulemme mielellämme esimerkiksi kokoukseenne kertomaan mahdollisuuksista. Pistä viestiä, järjestetään tapaaminen!

Aurinkovoimalat

Miltä kuulostaa oma aurinkovoimala? Ainakin tulevaisuudelta, isolta säästöltä, eko-teolta ja hyvältä puheenaiheelta naapurustossa. Alkuun pääset noin kahdeksalla paneelilla. Kysy lisää!

Kysy lisää aurinkovoimalaratkaisuistamme!

Kysy lisää aurinkopaneelien asennuspalveluistamme!

Aurinkopaneeli-
asennukset

Avaimet käteen ja valot päälle? Kun tahdot vain valjastaa luonnonvoimat käyttöösi, ammattilaisiltamme hoitavat asennuksen kädenkäänteessä. Aivan valonnopeuteen emme ole yltäneet, mutta tämän kompensoimme huolellisuudella. Kartoitamme, ratkaisemme ja hoidamme ilmoitukset tarvittaville tahoille. Joko aloitetaan?

Osta pelkät aurinkopaneelit

Sähköä suoraan auringosta! Pelkät paneelitkin saat kauttamme 15-vuoden tuotetakuulla. Me luotamme kotimaisiin avainlippupaneeleihin ja siksi myymme Solar Finlandin laadukkaita ja toimintavarmoja tuotteita.

Kysy lisää aurinkopaneeleistamme!